Eyeliners

Eyeliner is een semi-permanente make-uptechniek die wordt wordt toegepast met een machinale naald.

Wat is het verschil tussen

deepliner, eyeliner, designliner en shadowliner?

Deepliner wordt net aan de grens van de wimpers gezet waardoor de wimpers veel voller lijken . Dit is geschikt voor dames die zo goed als geen make-up dragen en toch een frisse look willen verkrijgen.

Eyeliner is de meest gekende versie waarbij een lijntje aan de oogrand gezet wordt, is wat dikker en opvallender als de deepliner. Dit is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken.

Designliner is de klassieke eyeliner met een wing. Dit is niet geschikt voor dames boven de 40 jaar die zware oogleden hebben.

Shadowliner wordt gezet met een schaduweffect in een ombre vorm aan de uiteinden (het staartje van het lijntje) om het effect te verdubbelen. Dit is meer geschikt voor dames die dagelijks wat feller make-up gewoon zijn.

Let op!
Indien men lenzen draagt is het handig om een lenzendoosje mee te brengen om de lenzen erin te steken. Tijdens de behandeling mogen de lenzen niet in de ogen blijven.

Veelgestelde vragen

Waarom is er een eerste bijwerking nodig?
Om de houdbaarheid te verlengen en eventuele aanpassingen te doen aan de dikte/ kleur.

Hoelang gaat mijn eyeliner mee?
Deze behandeling kan 1 tot 2 jaar mee afhankelijk van huid tot huid maar kan best onderhouden worden door een jaarlijkse bijwerking.

Zijn de ogen gezwollen na de behandeling?
Enkel de eerste uren ( tot max 1 dag ) tenzij de klant enorm gevoelig is kan het tot 3 dagen duren, dit komt zeer zelden voor.

Hoelang duurt de behandeling?
Totaal gemiddeld 2 uur

Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?
Neen, kan niet toegepast worden bij:

zwangere dames, hepatites patienten, diabetes patienten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur. Tenzij goedgekeurd met doktersattest. lees zeker onze pmu voorwaarden voorwaarden alvorens een afspraak in te boeken.

Kan dit toegepast worden over oude PMU als cover-up?
Dit kan wel indien de PMU enorm fel vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken.

Moet ik voor een bespreking langskomen of kan alles de dag zelf besproken en toegepast worden?
Een bespreking is niet noodzakelijk tenzij de klant dit wenst.

Let op!
Bij wimperextensions is het onmogelijk
om deepliner / eyeliners toe te passen.
Gelieve deze minimum één week op voorhand te verwijderen.

Niet iedereen komt in aanmerking om spmu te laten plaatsen. Lees daarom aandachtig onze PMU voorwaarden alvorens een afspraak in te boeken via de link onderaan onze website.

Mooi opgemaakte ogen zonder moeite?

Boek hier je afspraak online