Facials

Wil je graag eens tot rust komen en je huidconditie verbeteren?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruime keuze aan behandelingen.

O2 behandeling:

Deze behandeling transporteert zuurstof in de huid waardoor je cellen voorzien worden van zuurstof, je krijgt een liftend effect, een frisse, egale en stralende huid!

Ideaal voor:

  • Bruidjes
  • Doffe huid
  • Zwangere vrouwen

Ultimate glow facial:

Creëer een stralende huid met deze ultieme glow-behandeling, die de huid intensief hydrateert en een ware zuurstof-boost geeft. Deze facial zit boordevol organische extracten, verzorgende antioxidanten en vitamine c die de huid egaliseren, voeden en voor volume zorgen. De perfecte behandeling voor iedereen die op een speciale dag een stralende indruk wil achterlaten.

Bliss and bubble facial:

Hierbij laten we de meest doffe huid stralen met de krachtige mix van onder andere fruitenzymen, stamcellen, vitamine c en hyaluronzuur. De bubbels worden verzorgd door het O2 lift masker en geven een extra zuurstof-boost. Voor een geëgaliseerde teint, verbeterde hydratatie, meer volume en vooral een onuitwisbare indruk.

Cleansing treatment:

Bij deze behandeling werken we met image skincare. Bij image skincare gaat het om resultaat, zowel huidverbetering als voor huidverjonging. Om het resultaat op basis van uw huid te optimaliseren wordt er uit de verschillende productlijnen een juiste combinatie samengesteld, zodat we alle problemen tegengaan in plaats van maar 1 probleem.

Relax & Go :

Bij deze behandeling werken we met de producten van Anesi. Deze zorgen voor een unieke hydratatie en een ontspannend gevoel.

Een gelaatsverzorging inplannen?

Boek hier online