Lippigmentatie

Altijd mooi subtiel opgemaakte lippen zonder lippenstift?
Perfect mogelijk na een semi-permanente make-up techniek waarbij we met een machinale naald je lipkleur gaan opfrissen, ze een tint lichter of net een tint donkerder kunnen gaan maken.

Met subtiele effecten kunnen we je lippen optisch vergroten
of een asymmetrie verbeteren.

Doorgaans werk ik met zachte kleuren zodat het resultaat na genezing heel natuurlijk is.

Let op!
De houdbaarheid zal minder lang zijn bij personen mét fillers of bij de keuze voor een zeer lichte kleur.

Veelgestelde vragen

Hoelang gaat een lippigmentatie mee?

De behandeling gaat 1 tot 3 jaar mee. De exacte duur verschilt per persoon. Bij iemand met zeer droge lippen die vaak vervellen, als je een zeer lichte kleur verkiest of als je vaak koortsblaren hebt dan zal het resultaat sneller vervagen en is bijwerken sneller noodzakelijk.

Kan ik lippigmentatie laten toepassen als ik het herpesvirus heb?
Dit kan enkel als je vooraf medicatie inneemt op voorschrift van de dokter, minimaal een kuur van 7 dagen waarin je op dag 4 de toepassing laat doen, daarna nog 3 dagen doorneemt.

Zo niet, dan is er 60% kans dat je na de behandeling koortsblaren zult krijgen en kunnen deze zich verspreiden over je hele mond. Bovendien veroorzaken deze koortsblaren plekken
waardoor het pigment niet goed zichtbaar zal zijn, wat zorgt voor een onvoltooid resultaat.

Kan lippigmentatie toegepast worden over oude PMU (permanente make-up) als cover-up?

Dat kan indien de PMU al bijna niet meer zichtbaar is door vervaging of als je een donkerdere kleur wenst. Om dit te beoordelen stuur je vooraf beter even een foto door om de mogelijkheden te bespreken.

Niet iedereen komt in aanmerking om spmu te laten plaatsen. Lees daarom aandachtig onze PMU voorwaarden alvorens een afspraak in te boeken via de link onderaan onze website.

Mooi gekleurde lippen zonder lippenstift?

Boek hier je afspraak online