Over TRUST ME

Wie zijn we?


Loremie richtte Originail op in 2008, al gauw werd Sanne een vaste schakel in het instituut en staan ze elke dag met een lach op ons gezicht klaar voor jullie want wat ze doen, is hun passie.

Eind 2020 kondigde een verhuis zich aan en van dit moment werd gebruik gemaakt om de zaak te dopen met een nieuwe naam: TRUST ME. Begin december openen de deuren van het gloednieuwe instituut in Begijnendijk.


Onze visie?

◇ Kwaliteit

In ons salon verzorgen we jou tot in de puntjes van kop tot teen. We gebruiken enkel kwaliteitsvolle producten die uw huid ten goede komen. Daarbij zijn onze ervaren schoonheidsspecialistes voldoende opgeleid en bijgeschoold om u telkens met de nieuwste en beste technieken te behandelen – van nieuwe gel kleuren tot de beste apparaten.

◇ Klantvriendelijkheid

We garanderen onze klant steeds een aangename ervaring in ons instituut. Elke dag staan wij met een glimlach en een warme ontvangst voor u klaar. Ons professioneel team maakt van uw bezoek een echte belevenis.

◇ Persoonlijke service

We bespreken steeds bij aanvang van je afspraak de wensen en mogelijkheden op jouw maat. Hierdoor hoeft u op voorhand geen intake gesprek te boeken, maar kan zeker bij enige twijfel. Ook telefonisch of per email proberen wij jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Door de jaren heen hebben we ons allebei gespecialiseerd in bepaalde behandelingen zodat we de nieuwste trends en technieken op de voet kunnen volgen en doorgeven aan onze klant.

Loremie Lesage


Uw specialiste in semi-permanente make-up
Zij heeft al enige tijd een naam in de wereld van permanente make-up.
Haar vakkennis en professionaliteit garanderen u het mooiste resultaat.
Uw naturelle uitstraling is haar keyword.


Sanne Coekaerts

Uw specialiste in huidverbetering.
Door haar kennis en zachtheid zult u zich onmiddellijk kunnen ontspannen tijdens uw verzorging.
Persoonlijk advies en de juiste opvolging verzekeren mooie resultaten.


Klaar voor permanent beauty?

Boek gerust je afspraak online, we kijken er naar uit om je te verwelkomen!
Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.