Powderbrows

Mooi opgemaakte wenkbrauwen zonder wenkbrauwpoeder.

Het kan met de nieuwe semi-permanente techniek, waarbij we met een machinale naald, op een heel subtiele wijze, pigment onder de huid zetten. De wenkbrauw wordt zo volledig geschaduwd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Het resultaat ziet er heel natuurlijk uit.

Veelgestelde vragen

Waarom is er een eerste bijwerking nodig?
Om kleine aanpassingen te doen bij de vorm / kleur of dikte indien de klant dit wenst. Verlengt ook de houdbaarheid. Deze bijwerking wordt 6-8 weken na de eerste behandeling toegepast.

Hoe verloopt het genezingsproces?
Dag 1-3: Zeer donker
Dag 4-10: Barstjes en plekjes / pigmentverlies
Dag 11-28: Géén kleur/vorm te zien
Dag 29-35: Lichtjes kleur te zien
Dag 36-50: Kleur en vorm beter zichtbaar

Hoelang duurt de behandeling en is het pijnlijk?
De behandeling duurt gemiddeld 1,5 - 2 uur en wordt algemeen beschouwd als niet pijnlijk. Dames met een zeer lage pijngrens kunnen de behandeling wel als pijnlijk ervaren.

Hoelang blijven mijn powderbrows?
De behandeling gaat 1 tot 2 jaar mee.

De houdbaarheid kan korten zijn:

Indien men een zeer vette huid heeft, snel bloed tijdens de behandeling, erg blond is, een heel lichte kleur laat toepassen, ooit pmu heeft gehad of de wenkbrauwen heeft laten laseren.

Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?
Neen, kan niet toegepast worden bij:

Zwangere dames, hepatites patienten, diabetes patienten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur. Tenzij goedgekeurd met doktersattest.
Niet iedereen komt in aanmerking om spmu te laten plaatsen. Lees daarom aandachtig onze PMU voorwaarden alvorens een afspraak in te boeken via de link onderaan onze website.

Kan powderbrows toegepast worden over oude PMU als cover-up?
Dit kan wel indien de PMU enorm fel vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken.

Welke kleur gaan mijn wenkbrauwen worden?
De kleur wordt in overleg gekozen of afhankelijk van de natuurlijke kleur van de haartjes.

Moet ik voor een bespreking langskomen of kan alles de dag zelf besproken en toegepast worden?
Een bespreking is niet noodzakelijk tenzij de klant dit wenst.

Wat zijn ombre brows?
Ombre is dat de voorkant lichter gezet wordt als de uiteinde zoals de natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn. Dit kan vooral bij klanten die van nature weinig haar hebben aan het voorste gedeelte of wie een heel natuurlijk effect wilt.

Mooi opgemaakte wenkbrauwen zonder wenkbrauwpoeder ?

Boek hier je afspraak online !